Nieuw RvC-lid RFH

Nieuw RvC-lid RFH

Op voordracht van de RvC, heeft de Ledenraad Frank Ammerlaan (41) benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland.

RvC-voorzitter Jack Goossens: “Met Frank komt een jong en energiek lid de Raad van Commissarissen versterken. Zijn internationale kennis en ervaring als kweker, ook bestuurlijk, brengt specifieke expertise en daarmee een nieuwe dimensie in onze Raad.” Frank is mede eigenaar van AQ Roses. Samen met zijn broer kweekt hij rozen in Ethiopië die verwerkt worden op hun locatie in Aalsmeer.
 
Frank zegt over zijn benoeming: “De afgelopen jaren heb ik vanuit de Ledenraad al mijn bijdrage geleverd aan de transitie waar Royal Flora Holland middenin zit. Ik kijk er naar uit om wat ik in die periode heb geleerd te combineren met mijn ervaringen in binnen- en buitenland. Ik zal mij inzetten om als lid van de RvC, Royal FloraHolland naar een volgende fase in haar ontwikkeling te helpen.”

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 8 december heeft Gerben Ravensbergen afscheid genomen van de Raad van Commissarissen. Gerben was sinds 2014 commissaris en niet meer herkiesbaar.

Jack Goossens: “Gerben heeft met zijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage geleverd aan het veranderingsproces waar onze coöperatie nu middenin zit.” Bij zijn afscheid zegt Gerben: “Ik wens RFH heel veel succes met de uitrol van ons digitale sierteeltplatform. Frank, hou ze scherp en veel plezier!”.

Volgens het rooster van aftreden waren Linda Hovius en Kees Pingen aftredend en herkiesbaar. De Ledenraad heeft Linda en Kees voor een tweede termijn van 4 jaar benoemd.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v