HortiHeroes lanceert nieuw ontwikkeltraject

HortiHeroes lanceert nieuw ontwikkeltraject

Op 1 februari lanceert HortiHeroes een nieuw ontwikkeltraject: het ChangeMakers Programma. Het platform voor talentontwikkeling, innovatie en startups in de Food & Flower industrie leidt al ruim vijf jaar (young) professionals op. Naast de succesvolle Intrapreneurship en Future Leadership Programma’s voegen zij nu een nieuw uitgebreid programma toe aan hun aanbod, speciaal gericht op intern verandermanagement.

Raffi Balder, Education Lead bij HortiHeroes: “Het ChangeMakers Programma is ontstaan uit een behoefte die we meer en meer zagen bij de deelnemers aan ons Intrapreneurship Programma: meer leren over het meekrijgen van de juiste mensen binnen de organisatie om veranderingen succesvol te maken. Want je kunt nieuwe processen, systemen of technologie inbrengen om bijvoorbeeld productiviteit te verhogen of naar zero emissie te gaan; het succes van deze oplossingen valt of staat bij de bereidheid van de betrokken collega’s om ermee te gaan werken.”

Gedurende acht maanden leren deelnemers van het ChangeMakers Programma - in een groep van ongeveer twaalf professionals - hoe ze met zo min mogelijk tijd, energie en geld waardevolle oplossingen ontwikkelen en implementeren door het meekrijgen van de juiste mensen. Het programma richt zich op ambitieuze talenten in de Food & Flower Industry met hbo/wo-denk- en werkniveau die zich binnen het bedrijf waar ze werken bezig houden met verander- en verbetertrajecten. Denk aan verander managers, product managers of projectleiders.

Verschil met Intrapreneurship Programma
Het HortiHeroes Intrapreneurship Programma is bedoeld om deelnemers te leren hoe ze nieuwe producten en diensten kunnen ontwikkelen om het toekomstig businessmodel van de organisatie veilig te stellen. Het is dus extern gericht: het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor bestaande klanten, of (bestaand) aanbod voor nieuwe klant(groep)en. Het ChangeMakers programma is intern gericht: het succesvoller maken van interne verbeter- en veranderprojecten door actiegericht procesmanagement en te leren hoe je effectief inspeelt op de behoefte van collega’s.

Gratis introductieworkshop & verdiepende masterclass
Geïnteresseerden kunnen komen ‘voorproeven’ bij één van de aankomende activiteiten van HortiHeroes:
●    5 maart | 15u – 16u | gratis (online) workshop Stakeholders in Sight
●    21 maart | 13u – 17u | Masterclass Stakeholder Management, waarbij deelnemers gedurende een halve dag nog beter leren denken vanuit de behoeften van hun stakeholders, zodat ze daar vervolgens slim op in kunnen spelen.

Meer informatie over het nieuwe programma is te vinden op de website van HortiHeroes.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v