Aangepast schouwproces Naaldwijk op 30 mei

Aangepast schouwproces Naaldwijk op 30 mei

Royal FloraHolland doet er alles aan om kwekers en kopers in deze piekperiode zo goed mogelijk te bedienen. "Daarom passen wij onze processen soms aan. Zo is het opstellen in Naaldwijk op de drukste dagen wat anders opgezet, waardoor het schouwen voor een aantal productgroepen op een andere locatie mogelijk zal zijn. Op maandag 30 mei 2023 kiezen wij voor een apart orderpickgebied voor de volgende veilgroepen: 510, 540, 580, 650, 330, 430, 550, 470 en 810."

Afhankelijk van de grootte van de werkelijke aanvoer worden keuzes gemaakt hoe het proces wordt ingericht als er te weinig opstelposities zijn, ongeveer 10 dagen in het jaar. "Bij de hoogste aanvoer kiezen we ervoor om een apart orderpickgebied in te zetten. Is de aanvoer iets minder hoog? Dan gaan we stapelwagens op een andere locatie bufferen en gedurende de ochtend het orderpickproces in rijden (als de eerste posities leeg zijn)."

Op de drukste dagen, dagen waarbij niet alle aangevoerde stapelwagens in de huidige orderpick-zones passen, worden deze productgroepen gebufferd en voor het proces opgesteld in de aparte orderpickzone: de oude verdeelhal van bloemen. Kopers die deze producten willen schouwen kunnen dat in de ochtend op die locatie doen. Voor de overige productgroepen verandert er niets.

"In de komende periode zullen wij op drukkere dagen vaker deze maatregel inzetten. Dit artikel zal geupdate worden zodra er weer nieuwe informatie beschikbaar is. Via de piekpagina vind je alle informatie over de piek en de getroffen maatregelen."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v