Wat doe jij aan 'Boeren en Tuinders pakken uit'?

Wat doe jij aan 'Boeren en Tuinders pakken uit'?

Zijn er activiteiten binnen je afdeling, omgeving of ga je zelf komende zomer iets organiseren om het publiek te verbinden aan je bedrijf? Meld je activiteit dan zo snel mogelijk aan bij het initiatief 'Boeren en Tuinders pakken uit - zomereditie 2023'. Je kunt dan meeliften op de communicatie van LTO Noord rondom dit evenement en een grote groep bereiken, aldus Glastuinbouw Nederland.

Ook als je nog niet precies weet wat je gaat organiseren kun je je alvast aanmelden. Op die manier ben je bij LTO Noord in beeld. Dat helpt hen om jou goed te kunnen ondersteunen. Doe dit uiterlijk 23 mei via www.ltonoord.nl/boerenentuinderspakkenuit.

Samen gaan we ervoor om net als vorig jaar een divers palet aan activiteiten, groot en klein, aan te bieden aan het Nederlandse publiek via www.boerenentuinderspakkenuit.nl. Het gaat erom dat we collectief de agrarische sector promoten. Ieder op zijn eigen manier en met ruimte voor de diversiteit aan smaken en activiteiten. We zetten er maximaal op in om de bekendheid van de publieksactie te laten groeien bij het publiek door middel van flyers, spandoeken, persberichten, campagnes en social media.

Alle deadlines en belangrijke informatie over de zomeractie staan op www.ltonoord.nl/boerenentuinderspakkenuitindezomer.

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v