Trade Fair Aalsmeer komt er weer aan in november

Trade Fair Aalsmeer komt er weer aan in november

Dit najaar is het weer tijd voor Trade Fair Aalsmeer. Deze internationale sierteeltbeurs is een van de belangrijkste evenementen van het jaar voor kwekers, kopers, exporteurs en hun klanten. De beurs vindt deze keer plaats van dinsdag tot en met donderdag, op 7,8 en 9 november 2023.

Trade Fair Aalsmeer geldt als hét netwerk- en inspiratie-event voor de sierteeltsector. De aanwezigheid van meer dan 600 exposanten en ruim 20.000 bezoekers biedt uitstekende mogelijkheden om bij te praten, nieuwe contacten te leggen en zaken te doen. Royal FloraHolland nodigt je dan ook van harte uit om je aan te melden.

Kom inspiratie opdoen
Drie dagen lang presenteren kwekers hun (nieuwe) assortiment bloemen, planten en toegevoegde waarde-producten: je kunt dus volop inspiratie opdoen. De plattegrond is inmiddels bekend: bekijk ‘m hier en ontdek wie je deze dagen allemaal kunt ontmoeten. Op de website van Trade Fair Aalsmeer vind je meer informatie over de beurs. De inschrijftermijn voor exposanten is inmiddels verstreken, maar als bezoeker ben je nog steeds van harte welkom om je aan te melden. Het bezoek aan de beurs is gratis. Mis het niet en meld je vandaag nog aan!

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen