Spektakel tijdens Sion’s Flower Dinnershow

Spektakel tijdens Sion’s Flower Dinnershow

Op dinsdagavond 13 juni vond de spectaculaire ‘Sion’s Flower Dinnershow’ plaats. De avond werd geopend met een inspirerend tafelgesprek. Twee marktleiders deelden tijdens dit gesprek waardevolle inzichten over de phalaenopsismarkt in Brazilië en Mexico. Daarnaast zorgde Sion Young Plants voor een verbluffende 'Sion's Flower Dinnershow', waar de genodigde kon genieten van een entertainmentshow met een culinair vijfgangendiner.

Sion opende de avond met een inspirerend tafelgesprek onder leiding van Fred van der Hoeven. Tijdens dit gesprek deelden Phalaenopsis kwekers Patrick van de Weijer van Ecoflora en Rogelio Olascoaga van Chiltepec hun inzichten over de markt en bedrijfsvoering in Brazilië en Mexico. Daarnaast kregen de aanwezigen de kans om de 200 verschillende soorten Phalaenopsis te bewonderen van Sion Young Plants, waaronder de Top Models, New Arrivals en Testrassen. Ook bracht het gloednieuwe Trend Lab de bezoekers een bron van inspiratie en nieuwe ideeën.

Sion’s Flower Dinnershow
Tijdens ‘Sion’s Flower Dinnershow’ zorgde Sion Young Plants voor een verrassende ervaring voor haar klanten met entertainmentshow van dans en zang. Tussen de acts door werd er een hoogwaardig vijfgangendiner uitgeserveerd. Het publiek bestond uit een divers gezelschap, waaronder kwekers, handelaars en andere vakgenoten, wat resulteerde in boeiende en inspirerende gesprekken tussen alle aanwezigen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v