Open dagen bij Starflor

Open dagen bij Starflor

Van 18 t/m 20 april 2023 zijn kwekers en kopers van harte welkom bij Starflor. Tijdens de open dagen showen alle aangesloten bloemenkwekers hun producten én worden nieuw aangesloten kwekers geïntroduceerd.

Starflor heeft een partnership met verschillende kwekers. De topkwaliteit bloemen van: H.M. Tesselaar Kenia / Nederland, Zandvoort Flowers, Blooming Innovations, Borgijink Bouvardia, Goot & Groot en Meiland Calla worden tijdens de open dagen geshowd. Onlangs heeft EQR roses uit Equador zich bij Starflor aangesloten en vandaar dat de kwaliteitsrozen uit Equador van deze kweker worden gepresenteerd. Ook zijn de open dagen hét moment om het aanbod van de nieuw aangesloten kwekers BIBO Flowers en STEEJO Flowers te introduceren.

Locatie en tijden
De open dagen zijn op de locatie van Starflor in het veilinggebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer. Het adres is: Legmeerdijk 313, Ingang D1, locatie 109-19. Je kunt het parkeerdak bij de rotonde oprijden aan achterzijde van de veiling (bij uitgang Zwarteweg). De bezoektijden zijn tussen 09.00 en 15.00 uur. Op donderdag 20 april zijn de deelnemende kwekers zelf ook aanwezig.

Starflor biedt verschillende diensten aan voor bloemenkwekers. De integratie van deze verschillende diensten zorgt er voor dat de kweker beter in staat is in te spelen op de wens van de klanten en hierdoor een betere positie verwerft in de markt. Kijk voor meer informatie op www.starflor.nl.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v