‘Next gen’ chrysanten tijdens Delishow 2024

‘Next gen’ chrysanten tijdens Delishow 2024

Deliflor, marktleider in de chrysantenveredeling en -beworteling, opent de deuren voor een betoverende bloemenbeleving tijdens de Delishow 2024. Dit evenement staat geheel in het teken van de onthulling van de nieuwste generatie chrysantenrassen, waar kleur, innovatie en elegantie samenkomen in een adembenemende presentatie.

Evenementgegevens:
Datum: 16, 17, 18 en 19 januari
Tijd: 8:00-17:00 uur (vrijdag tot 14:00 uur)
Locatie: Korte Kruisweg 163, Maasdijk

Telers en handelspartners zijn van harte uitgenodigd om de Delishow op afspraak te bezoeken en als eerste kennis te maken met de Next Gen chrysantenrassen die de toekomst van de sector zullen vormgeven. Zo kan kennisgemaakt worden met Commander Pink, de roze variant van Commander die inmiddels zijn weg vindt in de internationale handel. Daarnaast wordt de veelbelovende witte enkelbloemige Mirana op futuristische wijze gepresenteerd.

Het evenement is niet alleen een vitrine voor innovatieve creaties, maar ook een gelegenheid om waardevolle connecties te maken met vakgenoten. Speciaal voor dit doel staat er allereerst op woensdagmiddag 17 januari een leuke workshop Bloemdecoratie gepland, waarin deelnemers leren hoe chrysanten op creatieve wijze te verwerken zijn en hoe veelzijdig en gebruiksvriendelijk deze bloem is in arrangementen. Vervolgens zal er op donderdag 18 januari, vanaf 16.00 uur, een buitengewone middag vol inspiratie en vermaak plaatsvinden. Jack Plooij, bekend als pitreporter bij de Formule 1, zal op vermakelijke wijze een verrassende link leggen tussen sport en ondernemerschap. Het programma wordt omlijst met heerlijke hapjes en drankjes, zodat men na de inspirerende lezing informeel met vakgenoten kan bijpraten. Deze extra activiteiten zijn alleen bij te wonen via aanmelding vooraf: marketing@deliflor.nl

Stap samen met Deliflor in week 3 binnen in een betoverende wereld van bloemenmagie. Hier onthullen we de nieuwe generatie chrysanten in de vernieuwde uitstraling van Deliflor, waar kleur en innovatie samenkomen. Wie hun aanwezigheid willen bevestigen en deel willen uitmaken van dit unieke evenement, nodigen wij uit om contact op te nemen met de desbetreffende accountmanager of marktmanager. Het wordt een ervaring waar we naar uitkijken om samen met alle betrokkenen van te genieten.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v