HiBreeding tevreden over tweede keer FlowerTrials

HiBreeding tevreden over tweede keer FlowerTrials

Het bestuur van HiBreeding blikt terug op een succesvolle editie van de FlowerTrials die van 12 t/m 16 juni plaatsvonden. Bij Sjaak van Schie B.V., aan de Schenkeldijk in Maasdijk, stonden de deuren open voor bezoekers. Daar stelde HiBreeding haar complete portfolio aan rassen ten toon in de schuur van de kwekerij.

“We maken grote stappen in het verbeteren van het huidige assortiment in de markt.”, vertelt Roel van Schie – bestuurslid van HiBreeding. “En dat werpt steeds meer zijn vruchten af. Wederom was deelname aan de FlowerTrials als HiBreeding erg succesvol. We hebben veel potentiële klanten over de vloer gehad, van over de hele wereld. En die wilden we natuurlijk graag binnen hebben om ons portfolio aan te laten zien. Veel van hen brachten gericht een bezoek aan de locatie van HiBreeding en dat is fantastisch. Extra trots zijn wij op de stevigheid van onze genetica. Hierdoor is geen extra ondersteuning noodzakelijk en heb je zowel in het voorjaar als in de zomer een stevige plant”, vult Van Schie aan. Doel van HiBreeding is genetica voor hortensia’s verbeteren. Eigenschappen waar HiBreeding op focust naast stevigheid zijn vertakking, knopvorming en bloemgrootte.

Bestaande klanten
Ook brachten veel bestaande klanten van The Mastergrowers en Sjaak van Schie B.V., de initiatiefnemers van HiBreeding, een bezoek aan de locatie van HiBreeding. “Het was goed om ook hen te mogen ontvangen tijdens de FlowerTrials”, vertelt Mike van Schie – Productmanager van HiBreeding. “Zij zijn net zo waardevol voor ons bedrijf. Een aantal van hen kwam met een eindklant. Dat is prettig, omdat we bij hen konden peilen aan de hand van de genetica die eraan komt welke rassen naar verwachting goed aansluiten op de vraag in de markt.”

HiBreeding is een nieuwe naam. Maar wel één met een lange geschiedenis. HiBreeding bundelt de jarenlange ervaring en expertise van twee bekende namen in de sector: Sjaak van Schie B.V. en The Mastergrowers. HiBreeding richt zich op de ontwikkeling van nieuwe genetica van Hydrangeas. HI staat voor Hydrangea Innovation. Eigenschappen waar HiBreeding op focust zijn stevigheid, vertakking, knopvorming en bloemgrootte.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v