4 oktober: grip op de winter door digitalisering

4 oktober: grip op de winter door digitalisering

Het nieuwste DigitaliseringsEvent staat gepland op 4 oktober in de regio Bommelerwaard. Wil je af van het gevoel jezelf op glas ijs te begeven deze winter? Krijg grip op jouw teelt met digitalisering.

"Op 4 oktober kunt u verschillende praktijkgerichte workshops volgen met titels als Verdamping en digitalisering, de Keuze is reuze in het assortiment sensoren, Het Nieuwe Telen, Slim omgaan met energie, Digitalisering Chrysantenteelt, Meetwaarden van sensoren lezen en Autonoom telen. Uit de drukbezochte sensorenmiddag en het eerste DigitaliseringsEvent is gebleken, dat uw behoefte aan meer concrete handvatten voor het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. U bent als teler van glasgroente, sierteelt en/of zachtfruit onder glas van harte uitgenodigd voor dit tweede event. Het maakt hierbij niet uit of u net gestart bent met digitalisering of dat u al (enige) ervaring heeft."

Tijdens de sensorenmiddag van 26 januari lag de nadruk op de beschikbare sensoren, waar en hoe sensoren kunnen worden toegepast en welke sensoren je werkelijk helpen in jouw bedrijfsvoering. Met het DigitaliseringsEvent op 9 mei werd de volgende stap gezet in het optimaliseren van de teeltprocessen om optimaal te kunnen produceren. "Met dit nieuwe Digitaliseringsevent helpen we u verder met het toepassen van jouw kennis in de praktijk", aldus de organisatie. "Wilt u te zijner tijd persoonlijk de uitnodiging ontvangen? Mail ons."

Deze bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden door Glastuinbouw Nederland, Delphy Improvement Centre, Priva, Zentoo, Hogeschool Inholland, Delphy en Greenport West-Holland vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’, en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en door een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v