Fossielvrij Cycletour

Fossielvrij Cycletour

Kas als Energiebron en Glastuinbouw Nederland organiseren op vrijdagmiddag 16 juni – in samenwerking met Maurice Wubben - een nieuw sportief evenement: de Fossielvrij Cycletour. Dit is een sportief en inhoudelijk interessant netwerkevenement. Doel is om op ontspannen en originele wijze het onderwerp energie-innovatie te belichten. Start en finish is bij Priva in De Lier.

De sprekers geven, vanuit het oogpunt van de ondernemer, hun visie op (onder voorbehoud) energie-innovatie, techniek en geothermie in de glastuinbouwsector. Deelnemers doen hun kennis op door op de racefiets een bezoek te brengen aan drie inspirerende (teelt)locaties, waar telers/ondernemers aan de hand van bondige presentaties vertellen over hun praktijkervaringen op weg naar fossielvrij telen.

Aanmelden
De deelnemers fietsen in groepen van maximaal 15 personen. Er zijn voorrijders die de route kennen en maximaal 28 km/u fietsen. De totale afstand zal ongeveer 75 km zijn, met twee informatieve tussenstops op teeltlocaties. De inschrijfkosten bedragen € 100 per deelnemer. Er wordt voor deze middag een stijlvol wielershirt beschikbaar gesteld. De middag is vooral bedoeld voor telers en hun energie-medewerkers; met een maximum van 70 deelnemers. Is er nog plek, dan zijn deze voor deelnemers van toeleverende bedrijven op volgorde van binnenkomst. Het voorlopige programma is te vinden in de bijlage.

De opgave van de wielershirts moet al op vrijdag 28 april worden gedaan, dus belangstellenden moeten zich snel aanmelden om verzekerd te zijn van de juiste maat. Inschrijven kan door het formulier uit de bijlage in te vullen en te mailen naar organisator Maurice Wubben.

Bron: Kas als Energiebron

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v