Evanthia kleurt Trade Fair met bladeren en bloemen

Evanthia kleurt Trade Fair met bladeren en bloemen

Over drie weken gaat de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer van start. Als jarenlange deelnemer heeft Evanthia zich intensief voorbereid op hét netwerk- en inspiratie event van de sierteeltsector. Tijdens het evenement lanceert Evanthia haar nieuwe catalogi voor Snijbloemen, Tropische planten en Pot- & perkplanten en schittert met een kleurrijke stand vol bijzondere tropische planten en snijbloemen.

Alocasia en Philodendron
Binnen Evanthia's brede Tropische plantenassortiment nemen Alocasia en Philodendron een prominente plaats in. Dit seizoen breidt het bedrijf de collectie verder uit met vele nieuwe, aansprekende variëteiten binnen deze productgroepen. Bonte bladtekeningen, uiteenlopende potmaten en diverse groeiwijzen brengen veelzijdigheid en vele nieuwe mogelijkheden met zich mee. Een team van experts zal klaar staan om bezoekers te ontmoeten en in gesprek te gaan over het selecteren van een uitgebalanceerd assortiment en de geheimen van een goede teelt.

Matthiola StoX Champagne
Beursbezoekers zullen deze kanshebber voor de Royal FloraHolland Glazen Tulp Award op verschillende locaties op de Trade Fair tegenkomen. Matthiola StoX Champagne is een sprankelende schoonheid en één van de paradepaardjes van Evanthia's nieuwe Matthiola StoX serie, die 7 kleuren kent. Deze nieuwe serie kan echt een veredelingsdoorbraak genoemd worden en zal een nieuwe standaard zetten in Matthiola. Met Matthiola StoX biedt Evanthia de oplossing voor een uitdaging waar veredelaars, jonge plantenproducenten en telers voor staan: het vinden van de perfecte combinatie van selecteerbaarheid en robuustheid.

Zomerbloemen
Naast Evanthia's eigen genetica voor jaarrond- en seizoensgebonden producten, heeft Evanthia de focus op zomerbloemen. Van Ammi tot Craspedia en van Daucus tot Nigella, telers vinden het bij Evanthia. Deze productgroep biedt mogelijkheden om in te spelen op nieuwe uitdagingen en de voortdurende vraag naar weelderige, wilde boeketten met fascinerende texturen en natuurlijke kleuren. Dankzij Evanthia’s jarenlange ervaring, de eigen zaadproductie en -optimalisatie en het sterke netwerk van externe zaadbronnen, kunnen telers rekenen op een steeds groeiend assortiment, kwalitatief hoogwaardige zaden en een solide aanvoer.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v