Dag van de Tuinbouw in WHC en Evenementenhal

Dag van de Tuinbouw in WHC en Evenementenhal

De Dag van de Tuinbouw wordt dit jaar op 1 november georganiseerd in World Horti Center met een groter en breder opgezet evenement. Er wordt de gehele dag live radio en tv gemaakt en er vindt een relatie-evenement plaats waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat. Daarnaast zal tijdens HortiContact 2024 op 5, 6 en 7 maart een vervolg gegeven worden aan De Dag van de Tuinbouw.

Het initiatief van Goedemorgen Nieuws en Hortibiz Newsradio, georganiseerd voor telers, krijgt dit jaar het thema ‘Nieuw perspectief’ mee. Op 1 november wordt vanuit World Horti Center de gehele dag live radio en TV gemaakt met tal van interviews met kopstukken uit de gehele keten. Deze uitzendingen worden verzorgd door Hortibiz Newsradio en de redactie van Goedemorgen Nieuws. Maar dat is niet alles, want op de eerste en tweede verdieping van World Horti Center wordt van 10.00 tot 21.00 uur de ‘Dag van de Tuinbouw: Let’s Meet!’ georganiseerd. Een relatie evenement waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat. Zowel participanten van World Horti Center als bedrijven van buitenaf kunnen hieraan deelnemen.

Ben jij erbij?
Zien we jou 1 november in World Horti Center en 5, 6 en 7 maart tijdens HortiContact? Hou de data alvast vrij in je agenda. Na de zomerbreak van deze nieuwsbrief lees je hier meer informatie over beide dagen en op welke wijze bedrijven kunnen deelnemen. Wil je nu al meer weten? Mail dan naar info@hollandhortimedia.nl

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen