Bollenstreek in bedrijf met H.L. Hogervorst

Bollenstreek in bedrijf met H.L. Hogervorst

Op zaterdag 12 augustus is het de 30ste open dag Bollestreek in bedrijf in Het Langeveld in Noordwijk. In totaal zullen acht agrarische bedrijven de deuren openen voor een uniek kijkje achter de schermen. Een van deze bedrijven is Decorum kweker H.L. Hogervorst BV.


Tijdens de open dag Bollenstreek in bedrijf laten de ondernemers je op hun bedrijven kennis maken met de wereld van de tuinbouw in onze Bollenstreek. Ook vertellen ze je alles wat je wilt weten over de teelt en verwerking van bollen, bloemen en vaste planten.

H.L. Hogervorst bestaat al sinds 1969. Een echt familiebedrijf welk momenteel door Gert-Jan en Sandra Hogervorst wordt gerund. H.L. Hogervorst is een bloembollen kwekerij en broeierij. De bollen welke zij vakkundig kweken, gebruiken zij zelf voor het broeien van de bol op pot. Zo weten zij precies welke kwaliteit er in huis is en geven dan ook 100% bloeigarantie!

Deze kennis past H.L. Hogervorst al 5 decennia toe. In die tijd is het bedrijf uitgebouwd tot een bedrijf met het grootste assortiment bol op pot met jaarlijks wisselende toegevoegde waarde. Elke plant wordt geproduceerd met respect voor mens & milieu. Het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, watergift, energie en afval wordt geregistreerd en waar mogelijk geminimaliseerd.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v