Actie rond verkoop 1.500e Hanging Basket Systeem

Actie rond verkoop 1.500e Hanging Basket Systeem

Metazet FormFlex, leverancier van innovatieve oplossingen voor de tuinbouwsector, is enthousiast deel te nemen aan de aankomende Cultivate-beurs. Het evenement, dat plaatsvindt van 16 tot en met 18 juli in Columbus, Ohio, biedt een uitstekende gelegenheid voor Metazet FormFlex om hun geavanceerde Hanging Basket Systeem te presenteren aan een breed publiek van tuinders, kwekers en professionals uit de tuinbouwsector.

Het Hanging Basket Systeem van Metazet FormFlex is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van kwekerijen en tuincentra te verbeteren. Met bijna 1.500 verkochte systemen wereldwijd, heeft het systeem bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor de tuinbouwsector.

Het systeem biedt een aantal voordelen, waaronder:
• Optimale ruimtebenutting: Het Hanging Basket Systeem maakt gebruik van verticale
ruimte, waardoor kwekerijen en tuincentra hun beschikbare oppervlakte effectief
kunnen benutten en de opbrengst kunnen maximaliseren.
• Eenvoudige installatie en onderhoud: Het systeem is gemakkelijk te installeren en te
onderhouden, waardoor tuinders en kwekers tijd en kosten besparen.
• Verbeterde luchtcirculatie en belichting: Het ontwerp van het Hanging Basket
Systeem zorgt voor een optimale luchtcirculatie en belichting, waardoor de groei en gezondheid van de planten wordt bevorderd.

Winactie
Metazet FormFlex is verheugd aan te kondigen dat ze bijna hun 1.500e Hanging Basket Systeem verkopen. Als een speciale aanbieding aan de bezoekers van de Cultivate-beurs, maakt iedereen die tijdens deze beurs langskomt kans om een trike te winnen. Deze unieke prijs is een blijk van waardering voor het vertrouwen dat klanten wereldwijd in Metazet FormFlex hebben gesteld.

"We zijn enthousiast over onze deelname aan de Cultivate-beurs en het presenteren van ons Hanging Basket Systeem aan een breed publiek", aldus Dennis van Gaalen, General Manager FormFlex Canada. "Met bijna 1500 verkochte systemen wereldwijd, is het Hanging Basket Systeem uitgegroeid tot een referentiepunt in de tuinbouwsector. Bovendien zijn we trots op onze rol als oplossingsgerichte partner, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om innovatieve producten zoals de onlangs geïntroduceerde MetaFIT en Second Skin, te ontwikkelen."

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v