Meer bezoekers GreenTech

Meer bezoekers GreenTech

Volgens de publieke media, exposanten, bezoekers en de vele landendelegaties blijkt GreenTech Amsterdam 'the place to be' voor productlanceringen en kwaliteitsbijeenkomsten. De opvallende groei van 7% in bezoekersaantallen ten opzichte van 2022 naar 11.500 onderstreept de toenemende interesse en investeringen in kastechnologie, zo laat de beursorganisatie weten.

In totaal bezochten 11.500 professionals uit 128 (2022:121) landen de beurs. De top 5 vertegenwoordigde landen waren Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Korea en Nederland.
Nog wat feitjes: 60% van de standruimte is al geboekt voor 2024, ruim 100 kennissessies met 220 sprekers in 3 theaters waren goed bezocht, 17 landendelegaties bezochten de beursvloer en vele deelevenementen zoals Meet the Xpert en de Power Dag vond plaats.

Mariska Dreschler, Director Horticulture - GreenTech Global: “GreenTech wordt gecreëerd als de thuisbasis voor de wereldwijde tuinbouwgemeenschap. Visionaire geesten en baanbrekende technologieën die de toekomst van duurzame voedselproductie vorm zullen geven, kwamen samen. Ja, we zijn gegroeid qua bezoekers (11.500) en exposanten (540). Maar nog belangrijker, ook in kwaliteit, vanwege de bezoekersprijsstrategie die we hebben aangepast om een ​​drempel in te stellen. Telers, investeerders en beleidsmakers stonden te popelen om te ontdekken, kennis op te doen en met elkaar in contact te komen. Laten we voortbouwen op dit succes en de tuinbouw nog verder vooruit helpen!”

De volgende editie van GreenTech Amsterdam vindt plaats op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juni 2024 in RAI Amsterdam.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v