Laat oranje bloeien!

Laat oranje bloeien!

Met het Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen belooft de zomer van 2024 helemaal oranje te kleuren. Het Nederlands elftal kwam zondag al voor het eerst in actie op het EK. Daardoor neemt de oranjekoorts in ons land flink toe. Om het in huis extra feestelijk te maken, heeft Topbloemen.nl een prachtig boeket samengesteld vol oranjegekleurde bloemen. Leuk om thuis op tafel neer te zetten of cadeau te doen aan een oranjesupporter.

Deze zomer staat in het teken van sportieve prestaties. Het worden spannende maanden, waarin we met z’n allen zenuwachtig toekijken hoe de Nederlandse sporters tijdens het EK en de Olympische Spelen gaan presteren. Dat doen we, zoals altijd, het liefst in oranjesferen. Topbloemen.nl juicht mee met het mooie boeket Noor. "Het zit vol oranje bloemen, waaronder rozen, gerbera’s en santini’s. Zo wordt het thuis nog gezelliger. Is oranje niet je lievelingskleur? Elke bos bloemen werkt sfeerverhogend voor jezelf of een ander. Wil je ook iemand blij maken? Bekijk hier het aanbod van Topbloemen.nl."

Oranjezomer acties
Volg Topbloemen.nl op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van speciale acties. Raad bijvoorbeeld de uitslag van de wedstrijd en maak kans op boeket Noor. Of maak kans op een jaarabonnement van Basic-Fit bij de start van de Olympische Spelen.

Bron:

Deel artikel