Fleurop introduceert als eerste Bridal Collection

Fleurop introduceert als eerste Bridal Collection

Het bruiloft seizoen is weer van start gegaan. De komende maanden stappen veel mensen in het huwelijksbootje. Onder Nederlanders is juni dit jaar het meest populair. En wat mag er nou écht niet ontbreken tijdens de bruiloft of een geregistreerd partnerschap? Een prachtig boeket natuurlijk! Fleurop introduceert dit jaar daarom een speciale Bridal Collection: drie bruidsboeketten voor deze speciale dag. Fleurop.nl is de eerste bloemen verzendorganisatie op de Nederlandse markt die bruidsboeketten aanbiedt.

Bloemen staan symbool voor liefde en geluk. Ze maken een speciale dag zoals een bruiloft nog kleurrijker en dragen bij aan onvergetelijke herinneringen om voor altijd te koesteren. Of het nou gaat om een bruiloft of een geregistreerd partnerschap; bloemen zijn onmisbaar.

Veel organisch verkeer & gemak
“We hadden organisch altijd al veel verkeer vanuit bruids-gerelateerde zoektermen op fleurop.nl”, zegt Eline Hengeveld, Senior Online Merchandiser bij Fleurop. “Om die reden zijn we er dieper ingedoken om te kijken wat de reden van de consument is om fleurop.nl te bezoeken wanneer zij op bruidsboeketten zoeken. Gaat het om inspiratie of is een daadwerkelijke aankoopintentie?”.
De uitkomst was dat er echt een behoefte is om bruidsboeketten ook online te bestellen. Het gemak en de snelheid zijn hiervoor de belangrijkste redenen. Je hoeft niet uren online rond te speuren of Pinterest borden te maken. Het bespaart veel tijd in een periode die voor veel bruidsparen als erg druk wordt ervaren.

Voor elk wat wils
De collectie bestaat uit drie bruidsboeketten in drie verschillende stijlen: Elegant, Modern en Romantisch. “Zo hebben we voor elk wat wils, maar blijft het wel overzichtelijk” zegt Category Manager Jelle Ehrenhard. “Houd je meer van Kleurrijk, dan ga je voor het boeket Modern. Maar wil je liever een wat zachter, roze boeket? Dan past het boeket Romantisch daar perfect bij! We hebben het met drie boeketten overzichtelijk gehouden zodat er minder keuzestress wordt ervaren”. Tot zeven dagen voor de trouwdatum kun je het boeket bestellen via fleurop.nl. Het boeket wordt gemaakt en geleverd door de lokale, duurzame Fleurop bloemist incl. vaas.

Geef je de voorkeur aan een bruidsboeket dat volledig is afgestemd op jouw wensen? Dan adviseert Fleurop je om contact op te nemen met jouw lokale Fleurop bloemist voor een boeket op maat. "In een persoonlijk gesprek stemt de bloemist graag de invulling van het op maat gemaakte bruidsboeket met je af. Op naar een mooi trouwseizoen van 2024, met veel fleurige huwelijken!"

Bron:

Deel artikel