Bosman Van Zaal lanceert Cannabis Grow Container

Bosman Van Zaal lanceert Cannabis Grow Container

Bosman Van Zaal, specialist in tuinbouwtechniek sinds 1921, introduceert een revolutionaire Cannabis Grow Container. Deze compacte en gebruiksvriendelijke container biedt een optimale omgeving en totaaloplossing voor het kweken van cannabis.

De groeicontainer is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak. De geavanceerde klimaatbeheersing zorgt voor een optimale temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-niveau. De container is daarnaast uitgerust met een efficiënt belichtingssysteem dat de perfecte lichtintensiteit en -spectrum levert voor optimale plantengroei.

"We zijn erg enthousiast over de lancering van onze nieuwe Cannabis Grow Container," zegt Martijn Vernooij, Technical Sales Consultant van Bosman Van Zaal. "We hebben deze container ontwikkeld met als doel om telers een eenvoudige en betrouwbare oplossing te bieden voor het kweken van hoogwaardige cannabis. Met deze container kan iedereen, ongeacht zijn of haar ervaring, consistente en professionele resultaten behalen."

Enkele voordelen:

  • Optimale omgeving voor cannabis groei: geavanceerde klimaatbeheersing en belichtingssysteem zorgen voor de perfecte omstandigheden voor een optimale plantengroei.
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken: de container is gebruiksvriendelijk en er is geen uitgebreide technische kennis vereist.
  • Geschikt voor alle niveaus: de container is ideaal voor zowel kleine als grote schaal.
  • Hoogwaardige resultaten: Cannabis Grow Container garandeert consistente en hoogwaardige oogsten.

Implementatie Duitse markt
De groeicontainer is beschikbaar in verschillende maten, zoals 20 ft, 40 ft of 60 ft, en is geschikt voor zowel kleine als grote schaal. De container is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en er is geen uitgebreide technische kennis vereist. De Cannabis Grow Container wordt momenteel geïmplementeerd binnen een cannabiskwekerij in Duitsland. Deze oplossing is hiervoor uitermate geschikt, want op de Duitse markt mag je maar 25 kg per maand produceren.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v