Zonnecollectoren met korting

Zonnecollectoren met korting

G2 Energy werkt samen met LTO Ledenvoordeel zodat ondernemers voordelig zonnecollectoren kunnen inkopen. Ze vertellen hierover in de nieuwste uitgave van KAS Magazine.

In het artikel vertelt Jeroen Mol van Mol Freesia over zijn ervaringen. LTO Energie is een organisatie die actief is met de verduurzaming van energie in de agrarische sector. De organisatie staat goed bekend in de glastuinbouw, zegt Jeroen Mol van Mol Freesia. "Het feit dat G2 Energy partner van LTO is, gaf ons een comfortabel gevoel en vertrouwen in het bedrijf. Toen wij in 2016 pv-panelen op het schuurdak hebben aangelegd, zijn we ook in zee gegaan met een installateur die partner was van LTO. De organisatie bekijkt wat er wat betreft pv-panelen in de markt verkrijgbaar is en vergelijkt prijs en kwaliteit. Mede door het partnerschap met LTO zijn we de samenwerking met G2 Energy aangegaan."

Heb je ook interesse in zonnecollectoren en wil je voordelig instappen? Kijk dan voor meer informatie op www.ltoledenvoordeel.nl/energie/zonnecollectoren/ of lees het volledige artikel in KAS Magazine.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v