Workshop 'Futureproof your business'

Workshop 'Futureproof your business'

Coronacrisis, Brexit, klimaatverandering, C02 reductie, robotisering, nieuwe investeerders, opkomende markten etc. Door de vele veranderingen van deze omvang, en dan ook nog gelijktijdig, zijn bewuste, doordachte keuzes van vitale waarde voor het succes en continuďteit van jouw onderneming op langere termijn.

Wil je  in deze onzekere periode, een scherpe analyse maken hoe je jouw onderneming "Futureproof" kunt maken, dan zijn enkele praktische workshops van Greenskills wellicht de moeite waard.

"Na een kritische verkenning van de markontwikkelingen, de impact daarvan op de organisatie, en een interne analyse gaan we werken aan toekomstscenario's. Deze worden beoordeeld en omgezet in een strategieën en vertaald in concrete en realistische acties."

Resultaat
•    Een totaaloverzicht van de belangrijkste trends en onzekerheden voor uw organisatie
•    U leert verschillende toekomstscenario's te schetsen voor uw onderneming
•    U werkt aan een doordachte strategie en eindigt met een concreet plan
•    Inspiratie van elkaar: U krijgt feedback van andere bedrijven en u geeft feedback.

Werkvorm
Er is gekozen voor een 2- tal groepsworkshops en aansluitend een individuele eind sessie om te voorkomen dat te bedrijfsvertrouwelijke strategieën worden gedeeld. Deze workshops zijn zeer interactief. "Het is onze doelstelling, dat bedrijven uit verschillende sectoren, niet schromen om elkaar advies te geven. De coaches hanteren diverse instrumenten en bruikbare modellen en presenteren creatieve en inspirerende praktijkvoorbeelden en succesvolle eigentijdse businessmodellen."

Doelgroep: 'the next generation'
De training is bedoeld voor managers, opvolgers, ambitieuze medewerkers ofwel 'the next generation' die medebepalend zijn voor de toekomst van jouw organisatie. Het verdient een zeer sterke voorkeur als per organisatie (minimaal) 2 personen deelnemen (Colland subsidie is van toepassing)!

Data en locatie
De locatie wordt een inspirerende plek in de omgeving Westland-Delft-Den Haag.
September: 10 en 24 september (beiden op donderdag), van 16.00 uur tot 21.00 uur
Oktober: 14 en 28 oktober (beiden op donderdag), van 16.00 uur tot 21.00 uur

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Individuele sessies kunnen per organisatie georganiseerd worden.

Investering
De kosten bedragen € 995,- p.p. Ons advies is om per bedrijf minimaal 2 personen af te vaardigen. Bij meer dan 2 personen geldt een korting van € 175,- voor de derde of meerdere deelnemers. De workshop komt als managementopleiding in aanmerking voor een aanzienlijke Colland subsidie.

Drie ervaren coaches begeleiden deze workshops: Lourens van Herk, Eigenaar didacticaMagna, Greenskills, voorheen directeur Lentiz Cursus&Consult, specialisatie management vaardigheden, sales, teambuilding. Hans Ligtenberg, opleidingsmanager Greenport & Food, hogeschool Inholland in Delft, gepensioneerd maar nog steeds uitermate actief in binnen en buitenland; specialisatie business development, MVO en sustainability. Engelie Beenen: Eigenaar Horticom, Partner HollandDoor, programma manager van diverse opleidingstrajecten in het buitenland, specialisatie: Netwerken, business development.

Ga voor meer informatie: www.greenskills.nl

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v