Wenselijkheid lokale veiling onderzocht

Wenselijkheid lokale veiling onderzocht

Royal FloraHolland doet onderzoek naar de wenselijkheid en bedrijfseconomische haalbaarheid van een lokale veiling naast de toekomstige landelijke, digitale veiling.

Royal FloraHolland heeft de afgelopen maanden een interne verkenning gedaan naar de mogelijkheid om - naast de landelijke, digitale veiling - lokaal te veilen. In het project Lokale Veiling wordt, in nauwe afstemming met het Programmateam Landelijk Veilen, een haalbaarheidsstudie uitgevoerd.

Klankbordgroep Lokale Veiling
"Er wordt op korte termijn een Klankbordgroep Lokale Veiling opgezet", zo laat Royal FloraHolland weten. "Deze Klankbordgroep Lokale Veiling wordt gevormd door een aantal kwekers en kopers. Samen met hen willen wij kijken naar de wenselijkheid en bedrijfseconomische haalbaarheid van een lokale veiling."

Iedereen kan deelnemen aan deze Klankbordgroep. "Op woensdag 26 mei 2021 houden we een eerste plenaire sessie op onze locatie in Rijnsburg. Daarna volgen de komende maanden nog enkele sessies. Wilt u ook deelnemen? Meld u dan uiterlijk woensdag 19 mei aan via het Klant Contact Center. Er is plek voor maximaal 25 personen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v