Commercials Rijk Zwaan slaan aan op Paprika

16-12-2020    11:18   |    Goedemorgen

Sinds enige tijd zijn op Paprika Tasty Radio verschillende gewascommercials te horen van Rijk Zwaan en het bedrijf krijg daar goede reacties op.

Afgelopen jaar kwamen verschillende commercials van Rijk Zwaan voorbij op de tuinbouwradiozender van Nederland. Daarin worden de verschillende gewassen en producten van het bedrijf uit De Lier in de spotlights gezet. En dat is de luisteraars opgevallen, zo blijkt. Want zowel bij de groenteveredelaar zelf als op de redactie van Paprika kwamen positieve reacties binnen.

Om alle commercials nog een keer goed onder de aandacht te brengen, hoor je vanaf vandaag elk uur een van de spots op Paprika. En dat doen we tot het einde van het jaar. Heb je de commercials nog niet gehoord? Zet je radio dan vanaf nu elke dag op Paprika Tasty Radio via www.paprikatastyradio.nl of via de gratis apps die daar te downloaden zijn.

Luister hier bovendien een eerder gesprek met Heleen van Rijn terug over de Sweet Palermo. Zij was vorige maand te gast in de studio in Bergschenhoek.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Winactie!

Prominent stelt je op Instagram graag voor aan voedingsdeskundige Manon. Ze is gek op tomaten. En alles wat...