Webinar over meer grip in de kas

02-03-2021    09:53   |    Goedemorgen

Wie doet wat en wat staat waar in de kas? Vraag je je ook af hoe jij het overzicht bewaart in jouw groeiende bedrijf? Neem dan op 18 maart deel aan het webinar van Mprise Agriware, getiteld: 'Grip op activiteiten in de kas'.

De schaalgrootte neemt toe in de tuinbouw. Dit is al jaren de trend en die trend lijkt voorlopig niet te stoppen. Door toename van het gemiddelde aantal hectare per bedrijf, komen er ook weer andere uitdagingen om de hoek kijken. Waar eerder een Excelsheet voldoende was om het overzicht te bewaren, wordt dit nu steeds lastiger vol te houden. Hoe ga jij daarmee om als kweker?

Tijdens het webinar gaat Mprise Agriware in op de uitdaging om overzicht te houden over alle activiteiten. Alle processen staan met elkaar in verbinding en moeten daarom goed op elkaar aansluiten. Jouw medewerkers moeten op het juiste moment de werkzaamheden uitvoeren om een uitmuntend product te creëren. Integraal werken is hierbij een ‘must’. In één systeem wil je kunnen zien waar de planten staan, hoeveel capaciteit beschikbaar is en welke activiteiten er uitgevoerd moeten worden.

Meld je aan voor het gratis webinar om meer over dit onderwerp te horen. Aanmelden kan via deze link.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws