Webinar over belang van hygiëne in de sierteelt

08-04-2021    09:23   |    Goedemorgen

Royal Brinkman organiseert een webinar op donderdag 22 april 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de dreiging van nieuwe aantastingen, ziekten en plagen op tuinbouwbedrijven, de manier waarop deze bacteriën, schimmels en virussen uw bedrijf binnenkomen en hoe ze zich verspreiden. Daarbij wordt ingegaan op de praktijkervaringen en –oplossingen op verschillende kwekerijen van potplanten en snijbloemen.

In het webinar gaan een onderzoeker van WUR Glastuinbouw en specialisten van Royal Brinkman en Roam Technology in op de problematiek. Ook presenteert Royal Brinkman haar HortiHygienz aanpak, gebaseerd op de vijf pijlers: teeltwisseling, personen, materialen, waterkwaliteit en verantwoord & duurzaam. Ben je potplanten- of snijbloemenkweker of verantwoordelijk voor de hygiëne op de kwekerij? Dan ben je van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen. Kijk voor het complete programma en voor aanmelding naar het online aanmeldingsformulier.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging en vlak voor aanvang van het webinar nog een link om aan het webinar deel te nemen. Je kunt de presentatie zelf live volgen via jouw eigen computer, tablet of mobiele telefoon. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman. Middels dit programma werkt het bedrijf samen aan het verbeteren van de tuinbouw. Kijk hier alvast naar een impressie van HortiHygienz in een animatievideo.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws