Webinar Corona-update

Webinar Corona-update

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert op maandag 12 oktober om 12.00 uur opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) en Peter Loef (beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland) over de laatste actualiteiten.

Aan de orde komen in ieder geval:
- De loondoorbetalingsplicht in geval van quarantaine: werknemer is verkouden, wacht op een testafspraak c.q. -uitslag of heeft een ziek gezinslid. Voor wiens rekening komen deze dagen? Hoe kijken de agrarische werkgeversorganisaties hier tegenaan en wat doen zij er tegen?
- Wat moet een werkgever doen als er bij één of meerdere werknemers van zijn bedrijf corona wordt geconstateerd? Wanneer wordt er overgegaan tot bedrijfssluiting?
- Welke gevolgen hebben de maatregelen die per 29 september zijn aangekondigd voor onze sector?
- Wat is de actuele grenssituatie en wat betekent dit voor de inzet van internationale werknemers in de komende periode?

Deze onderwerpen -en meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid, is een van de sprekers tijdens het webinar. Tevens wordt een video getoond die is gemaakt in samenwerking met Karin Hermans van Van Lipzig Tuinderijen, tevens lid van de ondernemersgroep Cao en Pensioen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v