'We zijn komend jaar graag ambassadeur van sector'

'We zijn komend jaar graag ambassadeur van sector'

Woensdag won Prominent de Tuinbouw Ondernemersprijs. Jack Groenewegen, voorzitter van Prominent en directeur Jan Opschoor reageren verheugd en trots.

"Prominent behoort al 25 jaar tot de top van de tomatenteelt door de onderlinge samenwerking en het grote onderlinge vertrouwen dat de leden met elkaar hebben opgebouwd. Om toekomstbestendig te zijn moeten de bedrijven van de individuele leden doorgroeien en verder professionaliseren om de klanten goed te kunnen bedienen. Een bepaalde schaalgrootte en sterk management is en blijft hiervoor nodig. Dit blijven we ook de komende 25 jaar doen", aldus Groenewegen. 

Jan Opschoor: "Het winnen van deze prestigieuze prijs is een enorme opsteker, zowel voor onze medewerkers, als voor onze leden. Het is ook een bevestiging dat we met de goede ontwikkeling bezig zijn, ook binnen Coöperatie DOOR. Prominent neemt graag de rol van ambassadeur van de sector op zich komend jaar".

Prominent laat tot slot weten dat samen met de andere vruchtgroentemerken van DOOR wordt gebouwd aan een nieuw pand dat vanaf medio dit jaar stap voor stap in gebruik wordt genomen.

(Foto: Tuinbouw Ondernemersprijs/VidiPhoto)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v