We hebben een winnaar!

We hebben een winnaar!

Het EK Voetbal zit erop! Na een paar mooie voetbalweken, ging Italië gisteren met de bokaal naar huis. En dat betekent dat de uitslag van HortiSoccer ook bekend is.

De winnaar van het online voetbalvoorspellingsspel van de tuinbouw had zowel de finalisten Italië en Engeland goed voorspeld, als de bonusvragen. De tweede plaats is voor een deelnemer die Italië en Engeland ook goed had voorspeld, maar deze persoon eindigde achter de nummer één omdat hij de bonusvragen niet correct had.

Wie de nummers 1 en 2 zijn, maken wij a.s. woensdag tussen 9.00 en 10.00 uur bekend op Paprika Tasty Radio. We gaan de winnaars dan live in de uitzending bellen en verrassen. Dus schakel woensdag in via www.paprikatastyradio.nl om de bekendmaking mee te maken. Natuurlijk zullen we de namen van de winnaars dan ook in de nieuwsbrief publiceren.
 
O ja, er is ook nog een eervolle vermelding. Die gaat naar Irene van der Zalm van Steenks Service. Hoewel zij Frankrijk als Europees Kampioen had gedacht, voorspelde zij wel dat er in de tweede minuut van de finale zou worden gescoord. Doe dat maar eens na. Een applausje van ons voor haar!

Sowieso bedanken we iedereen natuurlijk voor het deelnemen aan HortiSoccer 2021. Laten we hopen dat Oranje zich weet te plaatsen voor het WK 2022, dan kun je volgend jaar gewoon wéér meespelen. Fingers crossed!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v