Nieuwe website voor Bayer CropScience

04-12-2015    08:00

Bayer CropScience heeft een geheel nieuwe website www.agro.bayer.nl. Daarmee wordt alle productinformatie nog sneller benaderbaar. Ook is alle informatie nu ook handig geordend en direct toegankelijk per gewas, aldus Bayer.

Uitgebreide beschrijvingen van ziekten, plagen en onkruiden zijn te vinden in het Diagnose Centrum. Verder biedt de site geordend naar gewas relevante productaanbevelingen. Ook zijn allerlei handige overzichten over toelatingsinformatie, artikel- en transportinformatie snel te downloaden.

De site is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet, laptop en desktop. De nieuwe website is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone of tablet. Daarom zal in december de Productenboek app uit de App Store en Google Play Store worden verwijderd. Heeft u de app gedownload? Dan raadt Bayer aan de app dan van de smartphone of tablet te verwijderen, aangezien de content niet langer vernieuwd zal worden. Als mensen de site als favoriet hebben gemarkeerd, dan moet deze veranderd worden in agro.bayer.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....