Vijfde jaarevent van Greenport

09-05-2019    12:43   |    Goedemorgen

Op 17 mei is het vijfde Jaarevent van de Greenport. Tijdens het Jaarevent blikken we terug op wat we samen de afgelopen jaren hebben bereikt, en kijken vooruit naar de toekomst van het regionale tuinbouwcluster.

Het Jaarevent heeft dit jaar weer een aantal topsprekers, zoals Prins Carlos de Bourbon de Parme (directeur Compazz), Irénke Meekma (algemeen directeur Bakker Barendrecht) en Paul Iske (hoogleraar Open Innovation & Business Venturing). Zij geven hun visie op de ambitie van de Greenport: een vitale, gezonde en duurzame toekomst. Welke stappen moeten we nog nemen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie? Deelnemers mogen tijdens het event hun visie op de ambities van de Greenport delen. Dagvoorzitter is Donatello Piras (bekend van o.a. RTL-Z). Het Jaarevent wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden
Het Jaarevent vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. Meer informatie over het programma
Deelname aan het Jaarevent van de Greenport is gratis. U kunt zich aanmelden voor het Jaarevent op 17 mei via deze link. Heeft u vragen over uw deelname, stel die dan aan event@greenportwestholland.nl.

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Aad op IBC

Onze collega Aad is vandaag aanwezig op de IBC in RAI Amsterdam. IBC is 's werelds meest invloedrijke media,...

'Bestel slangen op tijd'

De teeltwissel is de drukste periode voor fabrikanten om druppelslangen te leveren. Ga je dit jaar de...