VHG gestart met ledenwervingscampagne

26-06-2019    17:57   |    Goedemorgen

Branchevereniging VHG is gestart met een campagne om nieuwe leden te werven. Dat gebeurt onder het motto: ‘Samen gaan we voor meer groen!’ Via diverse social mediakanalen en een WhatsApp-actie worden groenbedrijven gestimuleerd om de rest van dit jaar kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met alle voordelen van het lidmaatschap.

De campagne is gebaseerd op drie ‘Unique Buying Points’, belangrijke argumenten om lid te worden. Zo hebben VHG-leden toegang tot een uitstekend regionaal én landelijk netwerk van groenprofessionals en vinden ze bij de VHG Ondernemershelpdesk antwoord op hun ondernemersvragen, een schat aan informatie, persoonlijk advies en praktische tools. Daarnaast ondersteunt VHG in personeelsbeleid. Groenbedrijven die nu besluiten lid te worden van VHG, profiteren de rest van dit jaar kosteloos van al het ledenvoordeel. Zij kunnen zich aanmelden via de VHG-website.
Hulp van leden
Ook VHG-leden zijn gevraagd te helpen in deze campagne. Zij kunnen potentiële lidbedrijven aanmelden via een e-mailbericht. Daarnaast kunnen ze beelden en korte tekstberichten via een speciaal dashboard op de VHG-website downloaden om via hun eigen social mediakanalen bekendheid te geven aan de campagne.
Groene oplossingen
De branchevereniging voor ondernemers in het groen telt momenteel 1.100 lidbedrijven. Hoe meer leden de vereniging heeft, hoe groter haar invloed kan zijn en hoe meer zij kan betekenen voor haar achterban. Dit is juist nu van belang, nu groen steeds meer wordt erkend als oplossing voor maatschappelijke uitdagingen zoals hittestress, wateroverlast, voedselproductie, leefbaarheid, gezondheid, circulariteit, energietransitie enzovoorts.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws