Versterking Floranti-team

28-11-2019    10:11   |    Goedemorgen

Floranti - het onafhankelijke platform waar telers en kopers echt samen aan bouwen - is blij met de versterking van Rianne van der Hulst. Zij gaat zich inzetten als marketing en salesmanager binnen Floranti.

Ze zal intensief samenwerken met de groeiende groep gebruikers, en de diensten van Floranti introduceren bij bedrijven die echt op zoek zijn naar een onafhankelijk platform dat past bij hun eigen commerciële beleid.

Rianne van der Hulst is nauw betrokken bij de sierteeltsector en heeft meerdere functies binnen de keten bekleed. Vanuit deze historie is zij goed bekend met de sector en weet zij waar de uitdagingen liggen. “Ik kijk er naar uit om mijn netwerk en ervaringen in te zetten in deze mooie uitdaging. Binnen de sector zijn er vele kansen om meer en beter met elkaar samen te werken. Om digitalisering te laten slagen vormen kopers, telers en andere ketenpartners de succesfactor. Daar hoop ik mijn steentje aan bij te kunnen dragen.”

Floranti is nog volop in ontwikkeling en legt de komende maanden de nadruk op het versterken van het platform, verbinden van telers en kopers uit de diverse productgroepen binnen de sierteeltsector d.m.v. dit platform. Dit gebeurt onder andere in samenwerking met handelsbedrijven, telers en dienstverleners binnen de sector. Via de coöperatie Floranti kunnen zij ook participeren. Sommige bedrijven staan echt op de voorgrond, anderen blijven liever ongenoemd op de achtergrond.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws