Verslag uit Antalya: Growtech leeft

25-11-2021    09:21   |    Goedemorgen

De 20e editie van Growtech in Turkije verloopt boven verwachting, zo laat Hortibiz Daily-verslaggever Ece Polat vanaf de beurs weten. Ze tekende een aantal reacties op van Nederlandse deelnemers.

Bekijk een video van de eerste dag op Growtech

"De afgelopen jaren deelden we een stand met een van onze dealers. Dit is het eerste jaar dat we een eigen stand hebben. De reden is dat we zien dat Turkije een zeer belangrijke markt voor ons is. Het is eigenlijk de hub naar het midden Oosten."
Johan van Erven - Ridder

"Growtech is uitgegroeid tot een internationale beurs. We hebben projecten gebouwd in Turkije, in veel verschillende regio's als Dalsem. Growtech richt zich voornamelijk op Eurazië, dus we hebben de kans om veel bedrijven uit omliggende landen te ontmoeten, zoals Azerbeidzjan, Iran, Kazachistan, Oezbekistan. Daarom exposeren we hier, omdat we ze ook willen ontmoeten en we weten dat we ze hier kunnen vinden. Daarom blijven we Growtech, Antalya komen!"
Marc Broeren- Dalsem

"Wij werken aan kasoplossingen en robotisering en hebben een zeer internationale focus met focusgebieden zoals Dubai, Rusland, VS, Canada, ect. We denken dat Antalya, een ontmoetingsplaats kan zijn voor de omringende landen zoals Azerbeidzjan, Kazachstan misschien Rusland. We zijn hier om nieuwe mensen te ontmoeten. We hadden de kans om met mensen uit Duitsland, Iran, Oezbekistan, Kazachistan, Turkije te praten, dus we hebben elkaar al ontmoet heel veel mensen!"
Tom van den Berg - Certhon

Blader hierboven door enkele foto's van de beurs


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws