Uitbreiding voor commercieel team Klasmann-Deilmann

09-09-2019    09:16   |    Goedemorgen

Onlangs is Rens Louwers in dienst getreden van Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam, als commercieel medewerker buitendienst voor de regio Boskoop en als ondersteuning in de gebieden Westland en Oostland.

Rens is een kwekerszoon uit Hazerswoude en heeft een hbo agribusiness-opleiding afgerond, gericht op teelttechniek en bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij GROEN-Direkt en Royal Lemkes, alwaar hij heeft bijgedragen aan de verbetering van de kwaliteitscontrole. Hij zal zich bij Klasmann-Deilmann vooral gaan toeleggen op de verkoop van substraten, Containermulch afdekmiddel en de Growcoon, een 100 % biologisch afbreekbare zaai- en stekplug.

Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van organische substraten, grondstoffen en Growcoon pluggen. Ze beschikt over eigen veenderijen in Duitsland, Ierland, Litouwen en Letland, alsmede  eigen productielocaties voor alternatieve grondstoffen.  In het kader van duurzaamheid worden de veenderijen na vervening teruggebracht in natuurlijke staat. Door de beschikbaarheid van een continu hoogwaardige kwaliteit van grondstoffen in eigen beheer, waaronder een groeiend aandeel alternatieve grondstoffen, zijn zij in staat om ook op langere termijn haar afnemers van de gewenste producten te voorzien.

Veenderijen van Klasmann-Deilmann zijn allemaal RPP gecertificeerd en de substraten worden geproduceerd in overeenstemming met de richtlijnen van de RHP, 's werelds strengste kwaliteitsnormen voor de substraatindustrie.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

It's a wrap!

Onze collega's van KAS Magazine zijn de afgelopen tijd weer druk geweest met het maken van de nieuwe editie....