Strijden om Wim Hazelaar trofee?

07-08-2017    08:54   |    KAS TuinbouwCommunicatie

De competitie om de Wim Hazelaar trofee wordt voor de tweede keer georganiseerd op de IFTF-beurs in Vijfhuizen. Op 8 en 9 november maken 12 deelnemers de mooiste arrangementen om het zo tegen elkaar op te nemen voor de wisseltrofee. Heeft u zich al ingeschreven?

Wim Hazelaar (1943 – 2016) is Nederlands enige wereldkampioen bloemsierkunst. Ook werd hij meerdere malen Nederlands kampioen. Als eerbetoon aan zijn oom organiseert Ruud Hazelaar deze competitie. Wim Hazelaar was sterk in het werken met de materialen die hij tot zijn beschikking had en dat komt in de competitie terug. De deelnemer wordt uitgedaagd te werken met de producten die hem worden aangereikt. Met deze producten maakt hij 7 opdrachten. De deelnemer wordt vooraf niet op de hoogte gesteld van de opdrachten maar krijgt deze een voor een uitgereikt. Producten gebruikt in de eerste opdracht, zijn niet meer beschikbaar voor een volgende opdracht. Maar van de deelnemer wordt wel gevraagd dat hij alle opdrachten volgens de beschrijving uitvoert. Dat vraagt om improvisatie en creativiteit.

Inschrijven voor de competitie kan tot en met 15 augustus door een kort CV met motivatie ter attentie van 'Ruud Hazelaar' te sturen naar wimhazelaartrofee@spam-protectgmail.com. Vergeet niet vijf foto’s van recent werk aan de mail toe te voegen. Begin september wordt bekend gemaakt wie de deelnemers van de Wim Hazelaar trofee 2017 zijn.

Als bedrijf is het ook mogelijk deel te nemen aan de Wim Hazelaar trofee. Dat kan in de vorm van sponsoring van een arrangement of een deelnemer. Voor beide is nog ruimte. Dit jaar is de hoofdsponsor van de Wim Hazelaar trofee Smithers Oasis, leverancier van bloemisten artikelen. Daarnaast wordt de Wim Hazelaar trofee ondersteund door de bedrijven Vreeken Bouvardia, Marginpar, Decofresh Roses, Van der Lugt Lisianthus, Anthura, Royal van Zanten, Lechuza en Mystery Lady, Lehner Wolle, Andromeda en Mobach.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws