Primeur Reintjes met innovatieve inlaysmodule

Primeur Reintjes met innovatieve inlaysmodule

Klapkratten snel en gemakkelijk voorzien van voedsel beschermende inlegvellen, dat kan vanaf nu volledig automatisch met de innovatieve inlaysmodule van Reintjes Systems. Met deze nieuwe ontwikkeling heeft Reintjes Systems een primeur te pakken.

Reintjes Systems is gespecialiseerd in de mechanische (co-)ontwikkeling en productie van assemblage-, bewerkings-, en verwerkingsmachines voor de voedings- en metaalbewerkingsindustrie.

"Wij merken dat er op dit moment veel vraag is naar oplossingen die het voedselverwerkingsproces (verder) verduurzamen. Wij zetten daarom alles op alles om machines en aanverwante modules te ontwikkelen die aansluiten op de wensen en behoefte van de markt. De recent ontwikkelde inlaysmodule is daar een voorbeeld van", aldus eigenaar Joost Reintjes.

De innovatieve inlaysmodule maakt het voor voedselverwerkers gemakkelijker om klapkratten te kunnen voorzien van voedsel beschermende inlegvellen, waardoor zij hun voedsel sneller kunnen verwerken met behoud van de juiste kwaliteit.

Tot heden doen voedselverwerkers dit nog op een handmatige werkwijze, wat het plaatsen van inlegvellen in klapkratten een tijdrovend proces maakt. Daarnaast staat dit proces bekend als geestdodend werk, wat niet ten goede komt van de motivatie van het personeel.

"Met onze nieuwe module lossen we deze problemen op." En daarmee heeft Reintjes Systems een primeur te pakken. "Een van onze klanten vertelde nog niet eerder een identieke oplossing als deze te hebben gezien", aldus Reintjes.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v