'Prijs draagt bij aan bekendheid en imago'

'Prijs draagt bij aan bekendheid en imago'

Vorige week won Prominent de Tuinbouw Ondernemersprijs. Coöperatie DOOR, waar Prominent deel van uitmaakt, is trots op dit resultaat en verwacht dat het de organisatie zeker geen windeieren zal leggen.

"We zijn trots op het behalen van de prijs door Prominent", laat Corien Zuijdwegt namens Coöperatie DOOR weten. "We zien het als een kroon op 25 jaar samenwerking van 29 ondernemers die al jarenlang gezamenlijk ondernemen. Op de nieuwjaarsreceptie van DOOR hebben we ook ruimschoots aandacht besteed aan het behalen van de prijs." Volgens Zuijdwegt zijn de reacties van de buitenwereld positief. "Ongelofelijk hoeveel reacties we hebben ontvangen uit ons netwerk middels felicitaties, taart, planten en bloemen, etc."

Wat dat betreft zou de prijs ook tot zakelijk succes kunnen leiden, beaamt Zuijdwegt. "We communiceren het naar onze klanten en het al zeker een bijdrage leveren aan het verder versterken van de positie van ons merk Prominent in de markt. Het winnen van de prijs zal dus bijdragen aan de naamsbekendheid en het imago van Prominent."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v