Phormium op Paprika

Phormium op Paprika

THEMA KLIMAATSCHERMEN - Deze week staat het online horti thema Klimaatschermen & Installatie centraal op Goedemorgen en Paprika Tasty Radio. Daarom is Arjan van der Veer van Phormium morgen te horen op de tuinbouwzender van Nederland.

De hele week ontvangen we speciale gasten rondom het thema Klimaatschermen & Installatie in de radiostudio in Bergschenhoek. Arjan van der Veer, salesmanager Nederland bij Phormium, trapt morgen dus af.

Phormium is producent van klimaatschermen, gronddoeken en netten voor compostproductie en champignonteelt. De doeken kenmerken zich door hun lange levensduur en technische performantie, zo laat het Belgische bedrijf weten. "Zij zijn het resultaat van doorgedreven onderzoek en inzicht in de specifieke noden van de land- en tuinbouwer. Het is dan ook onze ambitie om groeigerichte oplossingen te bieden die geďnspireerd zijn op onze wereldwijde expertise."

Live op Paprika Tasty Radio vertelt Arjan van der Veer hier morgen alles over. Schakel om 10.00 uur in via www.paprikatastyradio.nl om niets te missen. Arjan schuift rond 11.00 uur aan. Later deze week zijn ook Ridder en Svensson van de partij. Daarover lees je later meer...

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v