PanAmerican Seed organiseert FlowerTalk

14-05-2021    09:36   |    Goedemorgen

Vanwege de COVID-19-maatregelen zijn de FlowerTrials 2021 afgelast. Met de geweldige input van het Europese salesteam heeft PanAmerican Seed besloten om daarom een interactief programma op te zetten dat via een livestream kan worden bijgewoond: de FlowerTalk.

"Reserveer in week 24, op 15 en 16 juni tussen 13.00 en 14.00 uur, wat tijd voor ons", zo roept PanAmerican Seed op. "Op 15 juni richten wij ons vooral op distributeurs en jongeplantenkwekers. We laten onze nieuwste rassen zien en onze experts gaan in op teelttechnische aspecten. Zorg dat u op ons afstemt. Op 16 juni gaan we in op de uitdagingen van telers en bespreken deze met experts. Ook introduceren wij diverse nieuwe rassen en brengen een bezoek aan het productiebedrijf van een van onze klanten."

Wie geen tijd heeft om op een van beide dagen "aan te schuiven", kan de livestream terugkijken en op een later moment vragen stellen. Jeroen Star, Sales Manager Europe, zegt over de FlowerTalk: "We zijn blij onze nieuwe rassen aan distributeurs en telers te kunnen laten zien. Zelfs in deze moeilijke tijd vinden we een oplossing om met elkaar in contact te blijven. Ik ben dan ook blij dat we een succesvolle livestream kunnen maken en hoop tevens enkele van onze distributeurs in onze kassen te kunnen ontmoeten."

Van 15 tot en met 18 juni opent PanAmerican Seed haar vestiging in Venhuizen en worden bezoekers op afspraak verwelkomt. "De COVID-maatregelen worden in acht genomen. Neem contact op met ons Europese salesteam en maak een afspraak. Wij zijn uw gastheer in Venhuizen of online (via Teams of Zoom). Houd voor meer specifieke informatie onze accounts op social media en onze nieuwsbrieven in de gaten."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws