Orance op Paprika: luister de uitzending nu terug

09-10-2020    11:50   |    Goedemorgen

THEMA GROEILICHT - In het kader van het online horti thema groeilicht sloot Orance vanochtend de themaweek af op Paprika Tasty Radio. Arno Wartewig was namens het bedrijf in de studio in Bergschenhoek en vertelde over het onafhankelijke adviesbureau.

Orance zet de kennis en ervaring van het team in om telers van een gedegen en onafhankelijk advies te voorzien voor hun groeilichtinstallatie. Daarnaast zorgt Orance voor de realisatie van groeilichtsystemen bij telers. Dit kan door te assisteren bij de inkoopfase met projectondersteuning tijdens de installatie, maar desgewenst ook door realisatie van het complete turn-key groeilichtsysteem. Tot slot helpt Orance bij het onderhoud van groeilicht door telers te informeren over de actuele staat van de installatie en armaturen, door elektrische onderdelen te inspecteren, lichtmetingen uit te voeren en door middel van risicomanagement.

Arno Wartewig, zelf in de studio in Bergschenhoek aanwezig, werkt met een ervaren team mensen, dat ook bestaat uit René van der Sar en Orchan Koeleijv. In de uitzending op Paprika Tasty Radio vertelde Arno hoe het bedrijf te werk gaat en wat het voor telers kan betekenen. Het bedrijf wil nadrukkelijk niet op de stoel van de teler gaan zitten, maar puur op technisch vlak een meerwaarde zijn.

De uitzending gemist of wil je nog een keer luisteren? In de loop van de dag is het programma terug te vinden op goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws