'Ook nieuwe machines en transportbanden'

24-02-2021    10:34   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - Voor sommigen is het wellicht een goed bewaard geheim, maar Ed Schalke bouwt in Maasdijk ook nieuwe transportbanden en machines voor tuinbouwbedrijven. Deze kunnen op maat worden samengesteld, zodat rekening wordt gehouden met de specifieke situatie van de afnemer.

Ed Schalke ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een en betrouwbare specialist op gebied van verpakkingsmachines, tuinbouwmachines, transportbanden en grondsystemen. Daarbij gaat het niet alleen om het reviseren van gebruikte producten en het onderhoud daarvan, maar ook om de bouw van geheel nieuwe transportbanden en machines. Wie op zoek is naar een nieuw of gedeeltelijk gebruikt afleversysteem, kan hiervoor dus in beide gevallen in Maasdijk aankloppen, geeft Ed Schalke aan.

“Wij ontwerpen, fabriceren en installeren verschillende afleversystemen op maat. Ieder compleet afleversysteem wordt doordacht en specifiek voor jouw situatie ontworpen en gemaakt op onze eigen locatie.” Schalke geeft aan dat in de afleverfase bij 60% van de bedrijven nog fors kan worden bespaard. “Vooral door optimalisering van logistiek en doordachte ruimtebenutting kan kostenbesparing worden gerealiseerd. Door ons slimme productieproces geheel in eigen beheer te houden en onze korte lijnen houden we jouw investeringskosten dus laag.”

Planten op werkhoogte
Het bedrijf ontwikkelt en produceert ook arbeidsbesparende intern transport- en sorteersystemen en buffertransportbanden en -systemen. “Door de inzet van intern transportsystemen, zijn minder mensen op het bedrijf nodig. Bovendien kunnen we alle transport- en sorteersystemen afstellen op de behoefte van de klant, zodat de planten bijvoorbeeld op werkhoogte kunnen worden gebracht. Dat maakt het prettiger voor medewerkers om aan te werken.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws