OK Plant: 25 klanten vallen in de WK-prijzen

09-08-2018    10:23   |    Goedemorgen

Na het succes van de WK-voetbalactie van een aantal jaar terug, is dit jaar de WK-actie bij OK Plant wederom een succes geworden!

Alle klanten konden punten verdienen met de aankoop van Little Kolibri Orchids, door het kopen van soorten met de naam van een land of stad dat meedeed aan het WK. Elke week werd de tussenstand bekend gemaakt. “Sommige inkopers waren zo benieuwd dat er maandagochtend voor 10.00 uur al gevraagd werd naar de tussenstand”, vertelt Thijs van der Valk, verkoper OK Plant.

Er heerste een positieve, competitieve sfeer. De hoofdprijs is aan zes klanten uitgereikt; een boottocht voor 10 personen door het Westland inclusief diner. De andere prijzen waren een tafelvoetbalspel, OK Plant wielrenpakje en OK Plant golfballen. In totaal zijn 25 klanten in de prijzen gevallen.

“Geslaagde actie! Wij gaan graag mee met de boottocht! Ook de golfballen vallen in de smaak! Hier vragen onze collega’s al weken naar", aldus Noviflora. 

Foto's: uitreiking bij Zyon Group en bij Royal Lemkes.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Met kennis en cannabis naar Canada

Nu in Canada de cannabis gelegaliseerd is, staat het Amsterdamse bedrijf Dutch Passion Seed Company klaar om deze voor hen nieuwe markt te...