Nieuwe directie Triple Group van start gegaan

02-03-2021    09:17   |    Goedemorgen

Triple Group heeft per 1 maart een nieuwe directie. Na een overgangsjaar hebben Arie Kruithof en Eric in ’t Veld het stokje overgedragen aan mede-aandeelhouders Marcel van der Zwan, Maarten Veldman en Marcel Eek. Dit drietal vormt vanaf nu de directie van Triple Group.

Voormalig directieleden Arie Kruithof en Eric in ’t Veld blijven als minderheidsaanhouders op de achtergrond betrokken. Arie Kruithof blijft nog werkzaamheden voor Triple Group verrichten in tegenstelling tot Eric in ’t Veld, die sinds vorig jaar directeur is van Vreugdenhil Young Plants.
 
Intern is deze verandering al praktisch gewoon geworden. Alle drie zijn de mannen reeds geruime tijd verantwoordelijk voor de diverse portefeuilles.

De pragmatische aanpak van Triple Group blijft onveranderd, zo laat het bedrijf weten. "Triple Group blijft het kennis- en netwerkcentrum voor de glastuinbouw, met die multidisciplinaire aanpak. Dagelijks schakelt het team haar eigen kennis in én zonodig de expertise van relaties om opdrachtgevers oplossingsgericht te ondersteunen. Triple Group blijft die ondernemer naast de ondernemers."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws