Nieuwe CCO voor DFG

09-12-2019    09:33   |    Goedemorgen

Vanaf 1 januari 2020 zal Jan van Dam aantreden als de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij Dutch Flower Group (DFG). Hij maakt deel uit van het Executive Committee van DFG.

Jan van Dam (47) is, na studie bedrijfskunde, zijn loopbaan gestart bij Ahold met verschillende commerciële posities binnen Albert Heijn. Vervolgens vervulde hij diverse CEO- en directieposities in zowel Nederland, Centraal Europa als de Verenigde Staten. In zijn laatste functie was hij als lid van de Albert Heijn directie verantwoordelijk voor speciaalzaken en nieuwe markten. 
 
Van Dam maakt bewust een overstap naar de sierteeltsector met deze nieuwe rol binnen DFG:  “ik zie ernaar uit om met mijn jarenlange ervaring binnen de internationale retail, mede vorm te gaan geven aan de duurzame groei voor Dutch Flower Group, haar bedrijven, haar partners en haar klanten”.
 
Marco van Zijverden, CEO van DFG, heeft te kennen gegeven begin 2021 toe te treden tot de Advisory Board. Jan van Dam zal op dat moment Marco als CEO opvolgen en toetreden tot de Raad van Bestuur van DFG.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws