Next: Thema Sorteren & Verpakken. Doe jij ook mee?

Next: Thema Sorteren & Verpakken. Doe jij ook mee?

Deze week staan Robotisering & Sensoring centraal op Goedemorgen en Paprika, maar volgende week schakelen we over naar het actuele horti thema Sorteren &Verpakken. Een belangrijk onderwerp, want een juiste sortering en verpakking van tuinbouwproducten vergroot de kwaliteit en houdbaarheid aanzienlijk.

Bovendien wordt de vraag naar duurzame verpakkingen steeds groter. Ook daar springen steeds meer verpakkingsbedrijven op in, zodat zij blijven voldoen aan de eisen uit de markt. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van verpakkingen? Waar moet een goede verpakking voor groente- en sierteeltproducten anno 2021 aan voldoen? Welke sorteer- en verpakkingssystemen zorgen voor een kwalitatieve behandeling van tuinbouwproducten? En door middel van welke aansturingssytemen worden die machines bediend?

Het zijn zomaar wat vragen die tijdens het actuele horti thema Sorteren & Verpakken ter sprake zullen komen en ook worden beantwoord. Ben jij actief op dit vlak en wil je met jouw bedrijf ook een bijdrage leveren in de nieuwsbrief én op de radio? Neem dan snel contact op via jolanda@hollandhortimedia.nl en zet jouw activiteiten nadrukkelijk in de spotlights!

Bekijk hier de volledige lijst met actuele horti thema's in 2021

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v