Nederlandse gerberatelers verrassen Nederland

Nederlandse gerberatelers verrassen Nederland

April is de maand van de gerbera en ook dit jaar kunnen handel, bloemist en consument er niet omheen. De gerberatelers laten weer van zich horen. Zo verraste de gerbera vorige week de sector met een opvallende actie richting exporteur en consument. De gerberatelers namen tienduizenden gerbera's mee om mensen door heel Nederland persoonlijk te verrassen met hun veelzijdige assortiment. Deze actie is onderdeel van de grootse aprilcampagne van Coloured by Gerbera: 'Gerbera verrast altijd'.

Ruim 35 bloemenexporteurs werden vorige week in het zonnetje gezet met een kleurrijke gerberapresentatie. De actie werd zeer positief ontvangen. "Verrast waren we vanochtend wel, jullie doen de naam van je campagne eer aan! Alles staat nu mooi te shinen in onze koffiehoek, zodat ook alle verkopers het zien." Aldus Brenda Sleeuwenhoek van Hilverda de Boer.
 
Consumenten verblijd op straat
Ook consumenten werden door de telers verrast. In de winkelstraten van Leiden, Gouda en Den Haag werden volop gerbera's uitgedeeld met de tekst 'jij bent bijzonder'. Deze steden werden voor even verrijkt met voorbijgangers met kleurrijke gerbera's op zak. De enthousiaste reacties zijn vastgelegd en terug te zien op de website van Coloured by Gerbera.
 
Gerbera verrast langs de A4
Vanaf deze week is de campagne 'Gerbera verrast altijd' ook te bewonderen op een reclamezuil langs de A4 bij Leiden. Hier trekt het campagnebeeld op een opvallende wijze aandacht op de route richting de bloemenveiling in Aalsmeer. Gedurende de maand april vinden er verschillende acties plaats om de gehele keten te verrassen.
 
Gerberacollectief staat samen sterk
Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v