Mprise Agriware™ nu ook deelnemer aan Plantarium

11-07-2018    08:38   |    Goedemorgen

Mprise Agriware™ neemt dit jaar voor het eerst deel aan Plantarium, dé vakbeurs voor boomkwekerijproducten en vaste planten. Mprise Agriware™ voelt zich aangesproken door het sterke deelnemersveld, de nieuwe opzet en de hoge verwachtingen, die aan Plantarium gekoppeld zijn.

Inspelen op de kwekersbehoeftes
Op Plantarium laat Mprise hun werkwijze zien aan de hand van concrete voorbeelden. Bij Mprise Agriware™ speelt men in op kwekersbehoeftes. Dat gaat verder dan alleen IT of marketing; het vereist  grondig onderzoek, veel overleg met de kweker zelf en gedegen ontwikkelwerk. Het bedrijf stuurt niet achteraf bij op basis van feedback, maar benadert de realiteit van het kwekersbedrijf maximaal door samen met de klant werkgroepen te vormen. Samen wordt het ontwikkeltraject doorlopen, met de wensen van de kweker als leidraad. De processen van de klant zijn dus uitgangspunt om samen te zoeken naar de beste oplossing, waarbij het doel is om de klant zo snel mogelijk efficiënter te laten werken. Software heeft daarbij een dienende rol.

Een standardoplossing voor iedereen
De basis dienstverlening van Mprise Agriware™ is het Agriware softwarepakket. Dit standaard softwarepakket wordt ontwikkeld door mensen met een achtergrond in de tuinbouw en dat in samenwerking met klanten. Een divers en groot aantal kwekers werkt met Agriware. Ongeacht de bedrijfsgrootte, het aantal medewerkers dat met computers werkt of productiewerkzaamheden verricht en de processen, die plaatsvinden; Agriware past bij alle soorten tuinbouwbedrijven en is er in de vorm van een On-premise- of Online omgeving.

Mprise Agriware™
Mprise Agriware™ werkt voor de tuinbouw met Agriware, een ERP applicatie gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De focus ligt daarbij op kwekerijen van potplanten, jonge (groenten)planten, zaden, stekken, weefsels en vermeerderaars. Agriware is officieel gecertificeerd door Microsoft.

Voor meer informatie over onze deelname aan Plantarium kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)318 508810, agriware@mprise.nl. Of kijk op: mprise-agriware.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Koningin bezoekt Eosta

Eosta, importeur van biologische groenten en fruit, krijgt op 4 december bezoek van koningin Máxima. Het bedrijf in Waddinxveen is winnaar...