Mogelijkheden voor projecten Plantgezondheid

Mogelijkheden voor projecten Plantgezondheid

De call voor projectideeën van de Topsectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen is vanaf 1 april 2020 opengesteld voor PPS-projecten die invulling geven aan de nieuwe Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel. De nieuwe projecten starten in 2021. Op het gebied van Plantgezondheid zijn er ook weer mogelijkheden om projectideeën in te dienen.

Het beschikbare budget is ca. € 15 miljoen per jaar. Voor de meeste projecten geldt dat 50% van de financiering ingebracht moet worden vanuit de private partijen en 50% vanuit de publieke partijen (Ministerie van LNV).
De topsectoren hebben - ondanks de economische gevolgen van het Coronavirus COVID-19 - ervoor gekozen om vast te houden aan de geplande openstelling van de oproep om te voorkomen dat de lange-termijnontwikkeling van de sectoren stil komen te vallen. Daardoor kunnen de effecten van de Coronacrisis nog langer doorijlen. Verder wordt coulant omgaan bij praktische problemen rondom de indieningsprocedure, die ontstaan door de Coronamaatregelen.

Lees hier verder

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v