Met CC BOX richting kerst

Met CC BOX richting kerst

"We moeten door, Christmas is coming!" Dat is wat Vianen Flowers als reactie heeft op de sluiting van de bloemisten in de landen om ons heen. Het bloemenexportbedrijf met veel klanten in Engeland merkte de onzekerheid op bij klanten én consumenten. Daarom voegde zij een nieuw, maar vooral leuk en positief, concept toe aan hun webshop: de CC BOX.

De CC BOX, oftewel The Christmas Centerpiece Box, is een doos gevuld met alle ingrediënten voor het maken van een kerststukje. De box is een leuk DIY-pakket voor thuis en dus zeker ook een origineel kerstcadeau of relatiegeschenk. Voeg eigen decoratie toe en laat je creativiteit de vrije loop! Het concept is uitgerold met een reden: het stimuleert bloemisten om over te gaan op het bezorgen van (kerst)artikelen en is een goed voorbeeld om creatief met de situatie om te gaan.

Robbert Judels, Managing Director Vianen Flowers: "Laten we deze tijd gebruiken om beter na te denken over waar de eindklant behoefte aan heeft. CC BOX is op deze manier een goed voorbeeld. Zie het daarnaast als een opstapje om producten online aan te bieden en te (laten) bezorgen." De CC BOX biedt de consument toch het gevoel van een Kerst samen, gezien kerstborrels, Kerst met de hele familie of samen met vrienden dit jaar niet vanzelfsprekend is.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v