Meet & Greet Snijhortensia bij PerlaNova

23-04-2019    10:09   |    Goedemorgen

Onder het genot van een heerlijke lunch werd op woensdag 18 april een Meet & Greet georganiseerd bij PerlaNova voor kwekers en kopers van snijhortensia. Met deze Meet & Greet werd tevens het (Nederlandse) seizoen van de snijhortensia aangekondigd. De Meet & Greet trok een recordaantal bezoekers.

Initiatiefnemer Royal FloraHolland zocht de samenwerking op met de FPC Snijhortensia en kweker en veredelaar PerlaNova voor de organisatie van deze bijeenkomst. Manon Poot, productmanager snijbloemen bij Royal FloraHolland: 'De Meet & Greet is een mooie manier om kwekers en kopers te koppelen. Meteen een mooi voorbeeld dat het gezamenlijk optrekken elkaar versterkt. Het was een geslaagde middag waarbij de kwekers, handelaren en overige betrokkenen daadwerkelijk met elkaar in gesprek gingen over het vak en wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Het aantal bezoekers is nog niet eerder zo hoog geweest', aldus Manon.

Een zee aan prachtige kleuren
Na een korte introductie van Carlo Hoogendoorn, mede-eigenaar van PerlaNova, werd er de kennis van de aanwezigen getest door een interactieve quiz en werd er een rondleiding gegeven door de kas. In de ruim 3 hectare kas van PerlaNova konden de aanwezigen ruim 10 nieuwe cultivars bewonderen en beoordelen. Deze zee aan prachtige kleuren trok volop de aandacht en leverde mooie plaatjes op.  Kortom, een inspirerende bijeenkomst, maar bovenal een waardevol netwerkmoment voor de kwekers en hun kopers. Op naar een mooi snijhortensiaseizoen!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Soepie?

De soepen van Kromkommer zijn jarig en dat vieren wij graag met hen mee. Inmiddels 6 jaar geleden zagen de...